top of page

Els nostres Pans

Pa de Pagès

Farina blanca molta a la pedra. Pa de Pagès de tota la vida. Rodons de mig, de quilo i de 2 quilos. Crosta torrada i molla de color crema.

Espeltes i kamut

Els pans de farines antigues no porten farina blanca afegida, per això els anomenem 100%, són farines Bio moltes a la pedra. Es presenta en format rodó de quilo i de mig.

Pa de Ruta

Pa multi farina, concebut per poder anar de Ruta. Un pa molt polivalent, de bon desenvolupament i gustós. Guanya amb el pas dels dies.

Sègol

80% Sègol 20% Kamut, producte lleugerament més àcid, dels pocs pans que considerem que guanyen dins d'un motlle. Ús el recomanem tallat en llesques molt fines acompanyat del que preferiu. Us encantarà. El podeu trobar els dijous.

Pa de motllo: ( viena )

Pa molt esponjat, tendre, acompanyat de cereals, gustós, ideal per fer torrades, biquinis i canapès. De mig i de quilo en motlle i també amb batard. El podeu trobar els dimarts i divendres.

Les Coques

Coques de pa hidratades amb oli d'oliva molt airejada i amb el regust de la coca de tota la vida. Les fem en forma de flauta, barrot i les planes i amb forats. La coca de forner ensucrada i amb anís. Una coca que no necessita xocolata. Se serveixen a pes i fins a 2 quilos.

Llonguet

La peça petita és el llonguet.

Brioxeria

Croisants: Els croisant sson fets de mantega.

N'hi ha de xocolata formatge i normals.

Croisant clàssic , fet artesanalment amb mantega i equilibrat.

Pa de llet ( Briox)

Els pans de llet són molt esponjosos i sense ou.

Els fem blancs , amb piquets de xoco o amb cacao i piquets.

be1ef989-0210-4ebb-8257-5bdb6dbc4945.JPG

El Tortellenc

El Tortellenc és un tortell de pagès. Eren els tortells que es preparaven abans en els massos de l,Alta Garrotxa. Tortell de matafaluga amb fruits secs:panses, prunes….

I per les festes,...

Hem adaptat la brioxeria als nostres temps.

Menys sucres, bones materies primes i fermentacions llargues.

 

Croisants , tortells ( reis ), coques de Sant Joan gustosos i fets artesanalment.

d063353b-e078-4fa8-a54e-30956913410b.JPG
bottom of page